Menu

Awardshow 2024

image
Uncas Zeuthen
15. juli 2024 kl. 22:53
Awardshow 2024

Awardshow

 

KB 81 Aalborgs årlige traditionelle awardshow var en uforglemmelig dag for både spillere, trænere, bestyrelse og forældre. Begivenheden startede med en opvarmning, inden den spændende fodboldturnering startede, derefter blev der spillet kampe på tværs af banen, og børnene dystede mod deres forældre. Efter turneringen var slut, fandt awardshow sted, hvor årets Klubperson, ildsjæl, træner og fodboldspillerne blev hædret med pokal, medalje og diplom.

Awardshow var et særligt øjeblik for alle involverede, da det markerede de unikke præstationer af de unge idrætstalenter og tilbød en mulighed for dem at fejre deres hårdt arbejde og dedikation til sporten. Atmosfæren var fyldt med spænding og stolthed, da spillerne blev fremvist og modtaget deres priser/medaljer. Det var et rigtig memorabelt oplevelse, der vil blive husket af alle, der deltog."

 

Årets ildsjæl gik til Gerda Hammer

Gerda Hammers engagement for KB 81 Aalborg er en konstant kilde til inspiration og styrke for klubben. Hendes åbne hjerte og kærlighed til klubben har skabt en følelse af tilhørsforhold blandt medlemmerne, og vi takker hende for hendes udbredte bidrag til KB 81 Aalborgs succes. Vi er bevidste om, at hendes fortsatte involvering vil være en væsentlig faktor i klubbens fremtidige udvikling og udviklingsmæssige fremgang.

 

Årets Leder / klubperson gik til Martin Kanstrup

Martin Kanstrup har været en uomtvistelig ånd indenfor KB 81 Aalborgs rækker, og hans engagement som økonomiansvarlig har været en stor tillægsfaktor for klubben. Ved sin modige tilgang og dedikation har han skabt en tryg og solid økonomisk grundlag for klubben, hvilket er af afgørende betydning for foreningen. Vi takker Martin Kanstrup varmt for hans frivillige inddragelse og de måneders energi og tid, han har investeret i KB 81 Aalborgs succes. Hans bidrag har været af yderst stor betydning for klubben, og vi er taknemmelige for hans fortsatte engagement.

 

Årets træner gik til Uncas ‘’Hálvdan’’ Zeuthen

Uncas Zeuthen tiltrådte som en del af KB 81 Aalborgs trænerstab i sommer 2023 og har sidenhen udmærket sig ved sin betydelige indflydelse på holdene på alle niveauer. Hans lederskab har resulteret i en positiv udvikling for flere hold, herunder U12-drenge og U12-piger, hvor han har fungeret som cheftræner, samt hans initiativ til at stifte et hold for U15-spillerne sammen med den lang levende frivilig Kristian Venneberg. Vi takker ham for hans engagerede frivillige arbejde og bidrag til foreningens succes.


Billederne af U6 Drenge & Piger, U10 Drenge, U12 Drenge & Piger:

 

 

 

 

Efter den succesfulde prisuddeling og showet, hvor spillerne modtog deres diplom og medaljer, fortsatte arrangementet med en halv time, hvor gæsterne blev serveret en række mad og drikke, herunder pølser og brød, sammen med saftevand. Derefter fulgte et socialt arrangement, hvor deltagerne kunne afslutte dagen sammen med kolleger og venner ved at spille en del fodbold, dele god tid og nyde hinandens selskab, indtil de tilbageviste hjemme.

Luk